Pl-x 145 - Cetățenii ÎNVING politicienii

✌️ VICTORIE la comisii legat de Pl-x 145 - Cetățenii ÎNVING politicienii!

Alături de obligativitatea Certificatului Verde, Pl-x 145/2023 este cel mai sinistru proiect de lege propus în România - un proiect de lege care reflectă maleficul partidelor PNL și USR care au negociat acest jalon în PNRR și lăcomia PSD care vrea să ajungă la bani pentru a construi centrele de zi unde să fie închiși copiii.

Pentru că această propunere de lege asta face - dă autorităților dreptul de a lua copiii din familie și de a-i plasa într-un centru de zi în cazul în care de exemplu:

- Părintele susținător este în șomaj;

- Părintele unic susținător este plecat în străinătate;

- Familia are membri adulți cu dizabilități;

- Are cel puțin un membru al familiei care nu e înscris la medicul de familie;

- Are cel puțin un copil cu performanțe slabe la școală;

- Are cel puțin un copil nevaccinat cu schema din Programul Național de Imunizări.

PSD se preface continuu că este neputincios în fața celor negociate în PNRR de PNL și USR. Dar cea care a propus acest proiect de lege nu este altcineva decât Doamna Gabriela Firea de la PSD!

Toți, o apă și un pământ. Dumnezeu ni i-a dat ca să învățăm o lecție, să învățăm că puterea stă la noi, cetățenii. Și nu la ei, o mână de oameni fără coloană vertebrală.

 

Ieri, luni 24 Aprilie 2023, acest proiect a fost dezbătut în Parlament iar societatea civilă a avut oportunitatea de a se adresa Doamnei Firea de la PSD - inițiator al acestui proiect, de a aduce argumente împotriva acestui proiect și de a cere RESPINGEREA în totalitate a acestui proiect de lege, să dispară de tot. Toate argumentele aduse de societatea civilă au fost imposibil de contrazis de PNL-iști, USR-iști și PSD-iști. Au determinat-o chiar pe doamna Firea să spună că dânsa este de acord să se facă un nou proiect de lege, luat de la zero și conceput împreună cu societatea civilă.

Victorie pentru cetățeni! Iată dragi români că se poate. Da, se poate. Se poate ca politicienii să facă ce vor cetățenii. Trebuie doar să acționăm.

 

Felicitări reprezentanților societății civile, în special doamnei avocat Ioana Marina Alexandru, doamnei avocat Elena Radu, domnului psiholog Adrian Aciu, doamnei doctor Anca Nițulescu, domnului Aurelian Popa, domnului Pompiliu Diplan, domnului Eugen Lucan, domnului Stoian George Daniel și tuturor cetățenilor celor care au acționat informând lumea pe diferite canale și diferite medii despre ce se întâmplă în Parlament.

 

Cetățenii au învins politicienii!

Felicitări, români!

Da, se poate!

Află cum poți să te implici și să faci o diferență în comunitatea ta

Copyright © 2022 Anamaria Gavrilă. Toate drepturile rezervate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram