Mesaj de Importanță Națională - Acum trebuie să ajutăm România!

Dragii mei,

Mâine voi aduce în Parlament o propunere de lege care împiedică vânzarea oricăror bunuri din patrimoniul național fără ca Parlamentul să fie întrebat.

Această propunere legislativă este critică pentru România în acest moment. De ce? Pentru că Termocentrala Mintia este scoasă la licitație cu termen pe 15 iulie 2022.

Termocentrala Mintia este cea mai mare capacitate de producție din Vestul țării, iar oprirea ei înseamnă că Transilvania și Banatul devin dependente de import, și în principal de Ungaria. Este un punct strategic național, de bază pentru securitatea țării.

În contextul în care ne aflăm în cea mai mare criză energetică după cea din anii ”70, Statele Unite ale Americii au declarat stare de urgență din cauza deficitului de capacitate de generare a energiei electrice, iar Europa a început raționalizarea consumului de gaze, e de neimaginat că statul român se pregătește să vândă Termocentrala Mintia.

România are deci nevoie de ajutorul nostru acum! Vă rog să Trimiteți un mesaj parlamentarilor, fie pe email, fie pe telefon prin are să cereți să susțină propunerea legislativă de vânzare a patrimoniului național doar prin lege, doar cu aprobarea Parlamentului. Mai mult, să cerem Guvernului să vină în cel mai scurt timp cu un plan de punere urgentă în funcțiune a Termocentralei Mintia.

https://docs.google.com/document/d/1o...

Subiect: STOP Vânzarea Termocentralei Mintia

Stimata Doamnă/ Stimate Domnule Parlamentar,

Vă rog să ajutați la păstrarea Termocentralei Mintia în patrimoniul național și oprirea vânzării ei la licitație.

În acest sens vă rog să susțineți propunerea de lege privind vânzarea bunurilor din patrimoniul național doar prin lege.

De asemenea, vă rog să cereți Guvernului să vină în cel mai scurt timp cu un plan de punere urgentă în funcțiune a Termocentralei Mintia.

Vă mulțumesc.

https://docs.google.com/document/d/1o...

Află cum poți să te implici și să faci o diferență în comunitatea ta

Copyright © 2022 Anamaria Gavrilă. Toate drepturile rezervate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram