How Much pentru SCHENGEN?

Olanda, Suedia, Austria ne spun că România nu are voie în Schengen. Chiar dacă din punct de vedere tehnic noi îndeplinim condițiile, se pare că nu am îndeplinit toate dorințele…

Politicienii acestor țări ne spun că România nu este o țară sigură.

🇦🇹 Surprinzător este faptul că Austria este al doilea cel mai mare afacerist străin în România. Deci, o mare parte din banii românilor merg în buzunarele afaceriștilor austrieci. Pentru aceasta România este foarte SIGURĂ, pentru că DOBÂNZILE EXAGERATE ale băncilor austriece sunt plătite sigur de români, PROFITUL DIN PETROLUL ȘI GAZUL ROMÂNESC este bun pentru afaceriștii austrieci, la fel și profitul din asigurări, din industria lemnului, construcții, etc..

💰 Cu toate acestea, ministrul de Interne austriac ne spune că România nu este o țară sigură. Ceea ce ne face să ne întrebăm: Oare, CE PREȚ MAI TREBUIE SĂ PLĂTIM? Oare, unii sunt mai egali decât alții în UE?

✈️ Ministrul de Interne al României, Lucian BODE, s-a pus pe avion și a mers la Viena. Nu era destul că a fost UMILITĂ, România a mai fost și ÎNGENUNCHEATĂ de acest ministru nepriceput. Gestul său ne arată că afaceriștii din spatele politicienilor austrieci mai au câteva dorințe de îndeplinit… Poate Salrom, poate Poșta Română…

😵‍💫Politicienii de la conducerea României sunt disperați. Au nevoie de victorii ca de aer. Au nevoie să convingă românii că au reușit ceva deosebit. Altfel, sondajele arată că sunt terminați la următoarele alegeri. Fac orice, VÂND ȘI ȚARA PENTRU A RĂMÂNE LA PUTERE.

⚠️ Astfel au vândut SUVERANITATEA României pentru ridicarea MCV-ului (Mecanismul de Control și Verificare pe Justiție), iar acum trebuie să vândă ceva de mare valoare pentru ca să se poată lăuda că ne-au băgat în Schengen. Au nevoie să se mândrească cu faptul că au reușit ridicarea MCV-ului și au reușit să bage România în Schengen. Oricum, restul este DEZASTRU - de la PANDEMIE, până la ÎNDATORAREA țării și UMILINȚA continuă la care suntem supuși de alte state.

😢 Din păcate acesta este adevărul. POLITICIENII MICI AU VÂNDUT ȚARA CEA MARE ȘI BOGATĂ pentru accesul la putere și la banii publici.

🤩 Dar vremurile și lucrurile se mai schimbă, nu rămân niciodată la fel. România va avea o generație de oameni noi la conducere. Atunci vom îndrepta lucrurile. Iar despre Olanda, Suedia și Austria - noi românii vom ierta, dar nu vom uita.

Află cum poți să te implici și să faci o diferență în comunitatea ta

Copyright © 2022 Anamaria Gavrilă. Toate drepturile rezervate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram